top of page

Verlies & Verandering

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met grote of ingrijpende gebeurtenissen. Vaak ga je gewoon door en pak je je leven weer op, zo goed en zo kwaad als dat gaat. En vaak lukt dat ook. Maar soms, bij grote gebeurtenissen of veel veranderingen na elkaar, kan het lastig zijn om zelf je weg weer te vinden in de nieuwe situatie.

De begeleiding "Verlies & Verandering" is speciaal voor mensen die stil willen staan bij de gevolgen van grote veranderingen. Bijvoorbeeld het verlies van een baan, een relatie of bij ziekte of overlijden. De begeleiding geeft op heldere wijze inzicht in het proces wat je doormaakt en helpt je te ontdekken hoe jij weer verder kunt. 

De begeleiding bestaat uit persoonlijke gesprekken, die met aandacht ingaan op jouw persoonlijke situatie en verlies of verandering. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten krijg je zicht op wat je is overkomen. We staan stil bij de emoties die spelen of het uitblijven daarvan, daarmee ontstaat ruimte voor acceptatie en kun je, op jouw tempo ontdekken welke stappen jij wilt maken richting de toekomst. 

De gesprekken vinden plaats op een rustgevende en ontspannende locatie, in overleg is het ook mogelijk om de natuur in te gaan. De kosten voor de gesprekken zijn op aanvraag beschikbaar. Zijn kosten voor jou een belemmering? Laat dat je niet tegenhouden. Je kunt altijd contact opnemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

bottom of page