top of page

Bewustzijn & Gezondheid

Ben je op zoek naar rust en balans en gun je het jezelf om andere keuzes te maken? Wil je leren goed voor jezelf te zorgen, zonder je omgeving uit het oog te verliezen? Heb je last van beginnende (fysieke of mentale) klachten en wil je erger voorkomen? Dan is het tijd voor een pas op de plaats. Even stil staan om te ontdekken wat er aan de hand is voor je weer door gaat met de waan van de dag. Ook daarvoor kun je terecht bij A&C. 

De begeleiding begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We staan stil bij wie je bent, hoe je leven er uit ziet en wat je wilt veranderen. Ik vertel je over de begeleiding die ik kan bieden en samen bepalen we of dat is wat je zoekt. Als het klikt en je wilt starten, maken we een vervolgafspraak. 

Je traject wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Door middel van individuele gesprekken, oefeningen, opdrachten en creatieve werkvormen brengen we in kaart waar de schoen wringt en hoe jij dat kunt veranderen. In overleg kun je gebruik maken van groepsactiviteiten om te leren hoe jij de balans voor jezelf goed krijgt en houdt!

Voorbeelden van vragen die tijdens een traject aan de orde kunnen komen:

- Waar krijg ik energie van en hoe krijg ik dat meer terug?

- Wat kost me (teveel) energie en hoe ga ik daar anders mee om?

- Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken en voorkomen dat ik te ver ga?

- Waar liggen mijn grenzen eigenlijk?

- Welke signalen geeft mijn lijf en wat kan/doe ik daarmee?

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt circa 45 minuten. De vervolggesprekken duren 1 a 1,5 uur, het tarief hiervoor is op aanvraag beschikbaar. De frequentie wordt in onderling overleg vastgesteld. Zijn kosten voor jou een belemmering? Laat dat je niet tegenhouden. Je kunt altijd contact opnemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

bottom of page