top of page

Even kennismaken

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben Lucienne Vonderbank, oprichtster

van Alive & Coaching! Ik heb ruim 18 jaar gewerkt in het bedrijfsleven in verschillende functies, waarvan sinds 2005 als re-integratie & loopbaan-adviseur. Ik heb een groot aantal mensen begeleid bij hun zoektocht naar werk of gezondheid en het emotionele proces dat daarbij komt kijken. Op dit moment werk ik als zelfstandig onderneemster in opdracht van particulieren en bedrijven! 

Centraal in mijn begeleiding staat altijd de vraag: Wat is goed voor jou/Wat wil jij? Vaak zijn we zo druk bezig met de omgeving en wat iedereen van ons vraagt dat we voorbij gaan aan wat nou eigenlijk goed is voor onszelf. 

Ik heb veel mensen begeleid die door ontslag of ziekte gedwongen werden stil te staan bij deze vragen. Vaak bleek dan dat iemand zelf ook niet meer gelukkig was met het werk of al langer last had van lichamelijke klachten. Maar nooit had men hier bij stil gestaan totdat men ertoe werd gedwongen! Vaak een pijnlijk en confronterend proces, wat wel altijd leidde tot bewustwording, verandering en een beter leven! Het is mijn wens om mensen te ondersteunen om eerder stil te staan en vanuit positiviteit en zorg voor jezelf te kiezen voor verandering! 

Ik werk op haptonomische basis. Haptonomie gaat over contact, in contact zijn met jezelf, je eigen lijf en vandaar uit met de wereld om je heen. Door bewust stil te staan bij de signalen van je lijf en deze te gebruiken als bron van informatie kun je gemakkelijker aanvoelen wat wel en niet goed voor je is en bewuster kiezen. In combinatie met coaching is dit een hele mooie en succesvolle manier om te werken aan bewustwording en verandering. 

Ik heb een aantal HBO-opleidingen afgerond, zowel in de richting Psychologie/Pedagogiek als Economie/Communicatie. Daarna heb ik meerdere trainingen en workshops gevolgd op het gebied van communicatie/ coaching/rouwverwerking/psychosomatiek/stress &gezondheid. Ook heb ik een intensief coachingstraject gevolgd om mijn eigen thema’s en patronen te doorgronden. Ik ben geregistreerd loopbaanprofessional bij het Noloc en heel recent heb ik de opleiding Haptonomie afgerond bij de Academie voor Haptonomie in Doorn. Ik ben betrokken, integer, eerlijk, respectvol en positief. Ik wil graag iets voor mensen betekenen dus als jij het idee hebt dat ik iets voor je kan doen, neem dan zeker contact met me op! 

En vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Alive & Coaching? Like dan hier de pagina van Alive & Coaching op FB en ontvang automatisch alle updates!                                                                    

bottom of page