top of page

Loopbaanadvies & Ondersteuning

Loopbaanadvies en ondersteuning is er voor iedereen die op het punt staat om keuzes te maken ten aanzien van werk en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. 

De begeleiding start altijd met een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te bepalen waar je behoefte ligt. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt en hoe we jouw traject het beste kunnen invullen. En natuurlijk of het klikt. Het gesprek wordt afgerond met een concreet advies en we maken als jij dat wilt, meteen een nieuwe afspraak. 

Als je kiest voor A&C wordt je traject afgestemd op jouw wensen. In de basis gaan we uit van individuele gesprekken, aangevuld met oefeningen, opdrachten en creatieve werkvormen om de antwoorden bij jou naar boven te halen. Indien gewenst kun je ook deelnemen aan trainingen of workshops. 

Voorbeelden van onderwerpen die tijdens een traject aan de orde kunnen komen zijn:

- Wat vind ik leuk, waar loop ik warm voor en wat geeft mij energie?

- Waar ben ik goed in, welke kwaliteiten heb ik en welke beroepen passen daarbij?

- Wat zoek ik in een baan om te zorgen dat ik mijn werk met plezier doe?

- Welke bedrijven en sectoren spreken me aan en hoe kom ik in contact met

de juiste personen en vacatures?

Het 1e gesprek is altijd gratis en duurt circa 45 minuten. De vervolg-gesprekken duren 1 a 1,5 uur, het tarief is op aanvraag beschikbaar. De frequentie wordt in onderling overleg vastgesteld, afhankelijk van je doel en je behoefte. Zijn kosten voor jou een belemmering? Laat je daar niet door tegenhouden. Je kunt altijd contact opnemen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. 

bottom of page